Duko Roeleven

Opleiding

Duko heeft toegepaste wiskunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en heeft de tweede fase opleiding Wiskundige beheers- en beleidsmodellen gedaan. Hij heeft zich gespecialiseerd in de subjectieve kansrekening (expertmeningen). Daarnaast volgde hij trainingen op het gebied van probabilistisch ontwerpen, financial engineering en management vaardigheden.

Ervaring

Duko heeft de eerste acht jaar na zijn opleiding gewerkt voor Ballast Nedam, waar hij werd ingezet als risico-analist of als financial engineer op de grotere nationale en internationale projecten variërend van Design & Construct tot en met PPS binnen de sectoren infrastructuur, utiliteits- en industriebouw.

Daarna heeft Duko het risicomanagement adviesbureau Riskineering mede-opgericht en werkt van hieruit voor verschillende private maar vooral publieke opdrachtgevers en is op veel van de grootste infrastructurele projecten van Nederland werkzaam geweest, waaronder HSL-Zuid, Noord|Zuidlijn, RandstadRail, ERTMS, Ruimte voor de Rivier, Westerschelde Containerterminal, Rotterdamsebaan, A28/A1 Knooppunt Hoevelaken en Uithoflijn.

Duko heeft op deze projecten ervaringen opgedaan met de verkenningsfase, planuitwerkingsfase, aanbestedingsfase en de uitvoeringsfase tot en met overdracht aan beheer en onderhoud.

Profiel

Duko heeft een sterk analytisch vermogen en is in staat om snel overzicht te creëren in complexe vraagstukken. Met zijn managementinformatie worden beslissingen beter geïnformeerd genomen.

Duko is methodisch sterk met een zeer praktische insteek. Ook is hij in staat het managementteam een spiegel voor te houden of om de teamleden inhoudelijk te challengen door zijn snelle inwerkingsvermogen en zijn brede ervaringen.

<Link naar CV>